De website is momenteel onder constructie

De website is momenteel onder constructie.

Woningen

Woningen

The finishing touch

Waarom zien huizen, woningen, tuinen en ga zo maar door, op tv en internet altijd zo indrukwekkend en stijlvol uit? Wat maakt het in die sferen nou zo speciaal?

LED verlichting voor woningen

LED verlichting en verlichtings- armaturen zijn er in veel soorten en maten. Het aanbod is gigantisch en eindeloos. Wat heb je precies nodig om een goede sfeer te zetten of voor een aangename werk/dag licht?

Vroeger met de gloeilampen keek men naar het aantal watts en het type armatuur. Tegenwoordig met LED verlichting dien je rekening te houden met de kleurtemperatuur, de kleurweergave (CRI), Lumen/watt, voedingen, gradenhoeken, dimbaarheid, aansturingen en noem het maar op. 

Best lastig allemaal, maar dat is ook logisch! Het aanbod is zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Dit schept voor ons natuurlijk onwijs veel mogelijkheden. Dus geef je fantasie de vrije loop!

Wij nemen jouw van het begin tot het eind mee bij het maken van een volledig lichtplan.

Wij denken graag met jou mee en geven advies met betrekking tot de keuze, plaatsing, functionele en decoratieve aspecten van de verlichting. Zo komen we samen, altijd tot een passende oplossing.

Waar moet je aan denken?

Accent verlichting

Om bepaalde delen van de woning accentueren (aanvullen) zou je gebruik kunnen maken maken van “accentverlichting”. Deze verlichting zet gewenste elementen in de “spotlight”. Accentverlichting zou je kunnen toepassen voor het belichten van schilderijen, meubilair, planten en kunstwerken etc.
Hoe minder accentverlichtingen in de ruimte, hoe krachtiger het effect. Subtiel is de key voor een sterk accent. Accentverlichting kan ook gecombineerd worden met algemene verlichting en/of sfeerverlichting.

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting is het perfecte hulpmiddel om jouw woning net wat aangenamer en sfeervoller te maken! Het is eenvoudig in- en uit te schakelen, kan gedimd worden en is in te stellen in verschillende wit- en kleur tinten.

Sfeerverlichting is ook te combineren in bestaande inrichtingen. Zowel voor modern als klassieke woningen/inrichtingen.

Functionele verlichting

Functionele verlichting is verlichting die een bepaalde functie heeft.
Denk aan eettafel verlichting, leesverlichting, werkverlichting, verlichting om make-up aan te brengen, noodverlichting, etc.

Door functionele verlichting toe te passen, wordt de juiste hoeveelheid licht gecreëerd die nodig is in een bepaalde situatie.
Functionele verlichting geeft dan ook meer licht en gerichter licht dan sfeer verlichting en accent verlichting.

Portfolio: Woningen

Vragen? Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons gerust een mail