De website is momenteel onder constructie

De website is momenteel onder constructie.

Voertuigen

Voertuigen

LED verlichting voertuigen

Wij hebben diverse soorten LED oplossingen voor jouw voertuig. Denk aan; Ambiance verlichting, koplampen, verlichting upgrades, sterren hemels en meer!

Laat je door ons inspireren en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ambiance verlichting

100% maatwerk interieur verlichting

Onze full-color ambiance verlichting geeft een luxe en stijlvolle comfortabele ambiance tijdens het rijden.
Ambiance verlichting
Wat is ambiance verlichting?

Onderdrukt vermoeidheid

De perfecte mix van stijl en stimulatie; blauw/koel licht. Op verschillende punten in het interieur, stijlvol en verfrissend. Perfect voor bestuurders met oog voor design. Trendy! Koel LED licht kan de jouw stemming bevorderen en je fit en wakker maken/houden. Blauw licht onderdrukt namelijk vermoeidheid (onderdrukt de aanmaak van Melatonine).

Ontspannen warme feel-good verlichting

Meer sfeer, comfort en luxe uitstraling. Met warm bedoelen wij rood/amber kleur licht. Stijlvolle verlichting met een feel-good factor. Warm en gedempt LED licht creëert sfeer en harmonie in het interieur. Rood/warm licht heeft veel positieve eigenschappen voor de mens – het werkt zeer rustgevend bevorderd je bioritme in de nacht.

100% maatwerk in onze werkplaats

Jouw ambiance verlichting wordt geheel afgestemd en gemaakt op jouw wensen en behoeftes. Nooit meer een donker weg gevallen interieur maar een sfeervolle cabine met ambiance verlichting. Met LED verlichting kun jij zelf eindeloos variëren in kleuren, pastel tinten, kleur temperatuur, helderheid en diverse programma's.

Upgrade: Koplampen en mistlampen

De ultieme upgrade voor halogeen of xenon verlichting!
Een luxere uitstraling, perfect zicht, niet verblindend, 370% meer lichtopbrengst en een 3000% langere levensduur met onze LED koplamp upgrade!*

*gebaseerd op halogeen verlichting

Koplampen en mistlampen

LED Upgrade's voor alle Halogeen en Xenon auto's.

Een upgrade is binnen no-time vakkundig geregeld. Wij garanderen jou van een fantastische kwaliteit LED upgrade.

Laat je verrassen door de hoge lichtopbrengst van onze LED lampen.
Vergelijk het zelf!
Halogeen Xenon LED Upgrade #1 LED Upgrade #2
Wattage 55 watt per lamp 35 watt per lamp 36 watt per lamp 55 watt per lamp
Lichtopbrengst 1400 lumen per lamp 3200 lumen per lamp 4000 lumen per lamp 5200 lumen per lamp
Levensduur 1000 uur gemiddeld 2200 uur gemiddeld 50.000 uur gemiddeld 30.000 uur gemiddeld
 Vanaf €125,-*  Vanaf €200,-*

Perfecte lichtbundel

Onze lampen hebben altijd een perfecte lichtbundel. Dit komt omdat de voet en het brandpunt van de led lamp identiek is aan een standaard halogeen of xenon lamp. Dat zorgt ervoor dat er geen tegenliggers wordt verblind.

Innovatieve verlichting

Al onze upgrade LED lampen zijn voorzien van de allerlaatste technologie op het gebied van innovatie. Door een actieve geruisloze ventilator heeft onze lamp optimale koeling waardoor het tot 50.000 uur mee gaat. Dat is 50 x langer dan halogeen en 12 x langer dan Xenon. Zo hoef je bijna nooit meer een lampje te vervangen.

Installatie

De installatie van de lampen worden in onze verwarmde professionele werkplaats uitgevoerd. In de meeste gevallen kun je er op wachten.

Algemene informatie

Algemene informatie verlichting

Ongeveer 85% van alle voertuigen wordt tegenwoordig nog uitgerust met slechte halogeenverlichting, er zijn slechts een handje vol voertuigen met halogeen koplampen die ook nog voldoende licht geven.

Slechte verlichting zorgt daarom voor zeer gevaarlijke verkeerssituaties, niet alleen in het donker maar ook overdag. Denk hierbij aan fietsers, voetgangers met bijvoorbeeld een kinderwagen die je met halogeen pas op het allerlaatste moment aan ziet komen.

Het Duitse TÜV heeft zelfs onderzocht dat als iedereen met xenon verlichting zou rijden, dat er tot 30% minder ongevallen zouden zijn.

Traditioneel halogeen verlichting

Halogeen verlichting is nog steeds de meest gevoerde verlichting in voertuigen. En dit is terug te brengen naar het grootste voordeel: ze zijn eenvoudig te installeren en zeer goedkoper in aanschaf vergeleken Xenon en LED verlichting.

We zien echter steeds vaker dat halogeen lampen worden vervangen door een beter alternatief zoals Xenon en LED lampen.

De grootste redenen waarom halogeen lampen worden vervangen door Xenon of LED verlichting is het lage rendement (laag lumen/watt) en korte levensduur van gemiddeld 1000 uur.
Het grootste probleem hier is dat de lampen, wanneer ze aan staan, voornamelijk warmte opleveren. Dit staat gelijk aan verloren energie; een lamp hoeft geen warmte op te brengen, het moet warmte omzetten in licht.

Xenon verlichting

Een Xenon lamp brandt niet op 12 Volt maar op een veel hogere spanning. De bedrijfsspanning van een Xenon lamp is ongeveer 85 Volt, maar om de lamp te ontsteken is een veel hogere spanning noodzakelijk. Zodra je de Xenon lamp inschakelt, wordt er door de ballast een zeer hoge spanningspuls opgewekt (20.000 Volt). Ze hebben weliswaar meer energie nodig wanneer ze opgestart worden, maar wanneer ze hun ideale temperatuur bereikt hebben, gebruiken ze minder energie dan de halogeen lampen.

De voordelen van Xenon lampen zijn: langere levensduur, meer lichtopbrengst en lagere energiekosten ten opzichte van halogeen verlichting.
Veel mensen die voor Xenon kiezen vinden de keuze tussen verschillende licht kleuren ook erg prettig. Dit klinkt erg mooi, maar er kleven ook enkele nadelen aan Xenon verlichting.
Xenon verlichting is namelijk een stuk duurder in aanschaf dan halogeen lampen. Dat gezien de complexiteit de Xenon verlichting. Xenon verlichting heeft namelijk een “opwarm” tijd voordat de maximale helderheid wordt bereikt. Dit zijn enkele seconden. Dit bij elkaar maakt dat Xenon minder interessant is dan bijvoorbeeld LED verlichting.

Wat is Xenon verlichting nou precies? 

Xenon verlichting werkt in principe als een een TL-buis. Je hebt een lamp waar gas in zit, een elektrode aan elke kant en hier wordt elektriciteit door gevoerd. In voertuigen wordt quartz glas gebruikt, en een mix van gassen die worden gevoed door de elektrische pulsen tussen de elektroden in de lamp.

Automotive LED Verlichting anno 2019

De ontwikkelingen op LED gebied gaan erg hard. Wij houden ons sinds 2009 bezig met alle soorten verlichting en de ontwikkeling daarvan. Naast Halogeen en Xenon is LED verlichting inmiddels alternatief. LED verlichting is al langer beschikbaar, maar dan voornamelijk voor 'kleinere' vervangingslampen, zoals knipperlichten, stadslichten, kenteken verlichting etc.

Inmiddels, anno 2019, is de automotive LED verlichting zeer verfijnd geworden. Met nieuwe innovatieve LED chips die meer lichtopbrengst genereren tegen het laagst mogelijk verbruik.

Voordelen van LED verlichting zijn: extreem hoge lichtopbrengst, zeer goed rendement, ergonomisch ontwerp, storingsvrij, ingebouwde driver/ballast, diverse afstel mogelijkheden, waterproof, aanzienlijk lange levensduur, geen strooilicht enz.

Automotive verlichting

Een modern en helder interieur. Je auto oogt chiquer, moderner en frisser!

Onze LED lampen hebben een betere lichtopbrengst dan de originele halogeen. De kleur van onze LED upgrade is dan ook helderder van kleur dan originele halogeen interieur lampen; namelijk 5000K.

Automotive verlichting

Interieur lampen

Tijd voor een opfrisbeurt met onze LED interieur upgrade! Laat jouw huidige halogeen interieur verlichting vervangen naar LED verlichting voor verbluffend fris ogende resultaat.

Exterieur

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten verlichting! Denk aan: kentekenplaat verlichting, achteruit verlichting, richting aanwijzers etc

Vragen? Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons gerust een mail

    Portfolio: Voertuigen