De website is momenteel onder constructie

De website is momenteel onder constructie.

LEDStyling.nl

Homepage Woningen
h
LED verlichting en verlichtings- armaturen zijn er in veel soorten en maten. Het aanbod is gigantisch en eindeloos.Wat heb je precies nodig om een goede sfeer te zetten of voor het perfecte werk/dag-licht?

Om de juiste verlichting te selecteren moet je tegenwoordig technisch onderlegd zijn. Vroeger met de gloeilampen keek men naar het aantal watts en het type armatuur. Tegenwoordig met LED verlichting dien je rekening te houden met de kleurtemperatuur, de kleurweergave (CRI), Lumen/watt, gradenhoeken, dimbaarheid, aansturingen etc.

Logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet!

Wij nemen jouw van het begin tot het eind mee bij het maken van een volledig lichtplan. Wij denken graag met jou mee en geven advies met betrekking tot de keuze, plaatsing, functionele en decoratieve aspecten van de verlichting.

Zo komen we samen, altijd tot een passende oplossing.

Wat voor soort verlichting moet ik aan denken?

Accent verlichting

Om bepaalde delen van de woning accentueren (aanvullen) zou je gebruik kunnen maken maken van “accentverlichting”. Deze verlichting zet gewenste elementen in de “spotlight”. Accentverlichting zou je kunnen toepassen voor het belichten van schilderijen, meubilair, planten en kunstwerken etc.

Hoe minder accentverlichtingen in de ruimte, hoe krachtiger het effect. Subtiel is de key voor een sterk accent. Accentverlichting kan ook gecombineerd worden met algemene verlichting en/of sfeerverlichting.

Sfeerverlichting
Sfeerverlichting is het perfecte hulpmiddel om jouw woning net wat aangenamer en sfeervoller te maken!

Het is eenvoudig in- en uit te schakelen, kan gedimd worden en is in te stellen in verschillende wit tinten en keurtinten. Sfeerverlichting is ook te combineren in bestaande inrichtingen. Modern als klassiek.

Afhankelijk van jouw persoonlijke smaak zou je er voor kunnen kiezen voor accentverlichting.

Installatie:

Iedereen kan wel een lampje vervangen, maar voor het correct installeren van LED-verlichting is toch wel enige technische kennis vereist. Zeker als er ook nog dimmers en bedieningspanelen bij komen kijken. LEDStyling.nl is gespecialiseerd om die producten op de juiste manier installeren en zorgen dat de verlichting optimaal functioneert. Dit alles zorgt er voor dat de klant optimaal kan genieten van de LED verlichting!