De website is momenteel onder constructie

De website is momenteel onder constructie.

Testimonials

Testimonials

REVIEW

Bryan kon op zeer korte termijn komen om de lampen op te hangen en dat was een lastig klusje. Hij heeft het samen met zijn broertje heel netjes gedaan en heeft zelf voldoende materialen meegenomen die daarvoor nodig waren. De communicatie verliep vlot en het waren prettige jongens om in huis te hebben. Zeer betrouwbaar, flexibel en ben erg blij met het resultaat! Dank jullie wel!

Suzanne Moll Klant

REVIEW

Wat een vakmannen! Super vriendelijk, inzichtelijk en hebben een mooi resultaat afgeleverd. Zou Bryan en z’n compagnon ten alle tijden aanbevelen!

Mark Fisscher Klant

REVIEW

spotjes in me tuin geplaatst..echt netjes gedaan, alles mooi weggewerkt.goede communicatie met de jongens en ervaren. aanrader voor iedereen.

Danny Bhoekhan Klant

REVIEW

Bryan is uitstekend en punctueel. Heel betrouwbaar professioneel. Werk snel en naukeurig en ook heel netjes. Prachtig werk gedaan bij. De lampen hangen heel mooi. Ik raad iedereen aan. Hij heeft goede ideen en denk mee. Voor al u klusjes werk kan u bij hem terecht!

Randy Sluis Klant

REVIEW

Bryan en zijn broer denken erg goed mee en komen met elegante oplossingen. Samen hebben zij een keurige klus afgeleverd waarbij ik erg blij ben met het resultaat. Alle afspraken zijn nagekomen en hij is weggegaan met garantie op het werk. Ik zou daarom Led Styling aanraden om elke klus omtrent elektronica te laten doen en ze ook betrekken in het denkproces.

Mark Molina Klant

REVIEW

Wij zijn super blij met de heren van Led Styling! Ze hebben voor ons de tuinverlichting aangelegd, spotjes in onze badkamer en spotjes in onze woonkamer. Dit is allemaal prachtig gedaan!!

Manon-Claire Hoogeweg Klant

REVIEW

Bedankt voor jullie snelle en geweldige werk! Wij zijn heel tevreden met jullie montage van onze nieuwe lampen. Keurig gedaan en met heel veel precisie uitgevoerd. Knap werk, echt vakmensen. Ik zou jullie beslist aanraden bij een ieder. Snelle communicatie, vertrouwd en heel netjes gewerkt. Kortom: Top gedaan. Groet M&R

Marc & René Klant

REVIEW

Dankzij Bryans werk is de verlichting in onze haarstudio weer uitstekend. Goede kwaliteit en een goede service. Je geld meer dan waard!

Ersin Tugar Kapsalon IJburg

REVIEW

Ik heb gekozen voor LED styling omdat ik in mijn huis wat meer sfeer wilde hebben. Bryan Brokke heeft het geheel omgetoverd tot een plek waar je graag wilt zijn. Ik had niet verwacht dat licht zoveel kon doen met je mood. In het begin stadium overlegt Bryan goed met zijn klant wat zijn/haar idee of wensen zijn. Ook zijn eigen creatieve inbreng vond ik prettig. Hij stelt bepaalde dingen voor en kan zeer goed verwoorden hoe dat de sfeer in de woning doet bevorderen. De installatie ging super vlot en professioneel. In mijn hele woning is geen draadje te zien van de aansluiting. Aan elk detail wordt gedacht. Iedereen die bij mij langs komt vraagt zich af waar de aansluitingen zitten. Dan heb je het in mijn ogen goed gedaan. Ik ben super blij met het eind resultaat. Het heeft mijn verwachtingen eerlijk waar overtroffen. Elke keer als de remote weer in mijn hand neem om een sfeervolle woonkamer te creëren geniet ik weer oprecht. Bryan bedankt!

Erwin Mak Klant

REVIEW

"Serieuze en doortastende installateur. Waanzinnig goede begeleiding bij de realisatie van de belichting in mijn studio. Nazorg tevens uitmuntend!"

Roelof Wielinga Osteopaat

Review

Bryan, met je creatieve oplossing heb ik goed licht in mij woonkamer .eindelijk! Ik kom snel mijn “licht” weer bij je opsteken voor mijn groot droomproject! Dank Lucille

Lucille van der Kust Klant

REVIEW

Bryan heeft fantastisch werk afgeleverd! Zeer vakkundig en heeft oog voor detail! Zeker een aanrader. Bedankt Bryan!

Max Verstappen Klant
Sorry, no posts matched your criteria.